Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Tri lilije, Laško, 26. 10. 2019 ob 19.00, Liga Nova KBM

Zlatorog Laško : KK Šentjur
89 : 76

statistika statistika tekme

V Laškem znova daleč od uspeha

Ekipa Šentjurja je v tekmi 4. kola 1. slovenske košarkarske lige gostovala v Laškem, kjer je trpko zaključila prejšnjo sezono. Podobno je bilo tudi to pot.


Po nekaj boljšem začetku domačih, ki so dvakrat vodili za 6 sta bili ekipi v prvi četrtini izenačeni. Gostje so na začetku drugega kvartala sicer še povedli in bili nekaj minut še enakovreden tekmec, potem pa je ekipa Zlatoroga naradila razliko in ob polčasu vodila za 12 točk. Pri Šentjurju je Jure Špan v prvem polčasu dosegel 13 točk.


V tretji četrini so domači vzdrževali prednost. S serijo 6 točk so gostje v 29. minuti prišli na 58:52, po 30 minutah pa je bila razlika 10. 


4 minute pred koncem tekme je bil s košem Jakoba Čebaška 75:71, malo kasneje pa je za 4 točke zaostanka zadel tudi Miloš Pešić. V izteku srečanja je bila na igrišču dominantna domača vrsta.


Dvomestniki: Vlahović 21, Špan 15, Pešić 13, Čebašek 12.


Robi Ribežl, trener Zlatoroga: "Zelo sem vesel te zmage, predvsem zaradi mojih fantov. Verjamemo v to kar delamo in mislim, da smo na dobri poti. Po treh porazih je prišla ta zmaga, ki je bila še kako potrebna."


Saša Dončić, trener Šentjurja: "Zaslužena zmaga Laščanov. Bili so boljši skoraj celotno tekmo. Prva četrtina je bila še nekako izenačena potem pa so Laščani prevzeli pobudo, mi pa se nismo znali odzvati."


V soboto, 2. novembra, bo v Hruševcu ob 19. uri tekma z Rogaško.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.