Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

OŠ Hruševec Šentjur, 8. 10. 2019 ob 18.00, Pokal Spar

KK Šentjur : Ježica
104 : 57

statistika statistika tekme

Še enkrat visoko prek Ježice

Tudi na povratni pokalni tekmi šentjurski košarkarji v zasedbi ljubljanske Ježice, ki je članica tretje slovenske košarkarske lige, niso imeli zahtevnejšega nasprotnika.


Srečanje se je zaradi zamude gostov zaradi prometne gneče začelo s četrturno zamudo. Ježica je uspela izenačiti na 2:2, potem pa se je razlika v domačo korist hitro povišala in ob koncu prve četrtine znašala 20 točk. Trener Saša Dončić je lahko kmalu ponudil priložnost igralcem z manj izkušnjami. Na koncu je Emir Ahmedović kot najboljši strelec srečanja (27 točk) poskrbel za stotico. Jakob Čebašek je prispeval 17 točk (5 trojk), Ivan Držić pa 10. Mladinec Luka Gunzek je vpisal 9 točk.


V naslednjem krogu Pokala Spar bo Šentjur igral z Vojnikom. Prva tekma bo v torek, 15. oktobra v sosednji občini, teden dni kasneje pa v Hruševcu.


V soboto, 12. oktobra, bo v Hruševcu ob 19. uri prva domača ligaška tekma nove sezone. V goste prihajajo Helios Suns, na dan tekme pa bodo na blagajni še zadnjič na razpolago sezonske vstopnice po predprodajni ceni.


 


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.