Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 29. 2. 2020 ob 19.00, Liga Nova KBM

KK Šentjur : KK Zlatorog
88 : 70

statistika statistika tekme

Uspešen začetek lige za obstanek

Uvodno tekmo Lige Nova KBM za obstanek so Šentjurčani po nekajtedenskem prvenstvenem premoru prepričljivo dobili.


Gostje iz sosednje občine so se pred srečanjem okrepili z Igorjem Tratnikom, ekipi pa sta bili v prvi četrtini precej izenačeni. Zaradi osebnih napak je trener Aleš Pipan s parketa hitro vrnil Randalla Haynesa, že v 7. minuti pa je zaradi poškodbe tekmo zaključil Jure Špan.


Šentjurčani so v prvem polčasu odlično metali za tri točke, tako iz izdelanih položajev kot tudi preko rok nasprotnika in do glavnega odmora vpisali 9 tovrstnih uspešnih metov. Po 20 minutah je bilo na semaforju 48:40.


Domači so svojo prednost v tretji četrtini povečevali in največ vodili za 18. Na začetku zadnjega kvartala je Zlatorog prišel na -8, a so domači ubranili nalet in tekmo zanesljivo pripeljali do konca. 


Dvomestniki: Čebašek 28 (11 skokov), Rebec 22, Pešić 11, ...V soboto, 7. marca, je na vrsti gostovanje v Šenčurju.


*foto: Marjan Marić


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.