Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šenčur, 7. 3. 2020 ob 19.00, Liga Nova KBM

KK Gorenjska gradbena družba Šenčur : KK Šentjur
83 : 90

statistika statistika tekme

Zmaga na Gorenjskem

V tekmi 2. kola Lige Nova KBM za obstanek so šentjurski košarkarji gostovali v Šenčurju, kjer že nekaj tekem niso bili uspešni. To jim je tokrat uspelo.


Na gostovanju na Gorenjskem so Šentjurčani, pri katerih je igral tudi Jure Špan, ki je na prejšnji tekmi utrpel neugoden udarec, začeli poletno, saj so v prvi četrtini nasuli kar 34 točk in največ vodili za 11.


Domači so se v drugi četrtini povsem približali. Ob polčasu je bilo na semaforju 44:46. 


V tretjem kvartalu je razpoložena gostujoča ekipa povišala prednost na največ 11 točk, po pol ure igre pa je bila razlika 10. 


Že v 33. minuti je razlika znašala le še točko, prišlo je do dveh izenačenj, potem pa so se gostje znova oddaljili in na koncu prišli do sorazmerno mirne končnice.


Šentjurska ekipa je vpisala 15 trojk, od tega 13 trojec Rebec-Čebašek-Špan.


Dvomestniki: Čebašek in Rebec 21, Pešić 18, Špan 12, Ledl 10.


Poročanje GGD Šenčur (klik!)V soboto, 14. marca je na sporedu domača tekma s Podčetrtani, in sicer ob 19. uri. Nadaljnje informacije v povezavi z morebitnimi omejitvami ogleda bomo sporočili.


*foto: KK GGD Šenčur


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.