Liga Nova KBM

KK Helios Suns

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Zadnjo januarsko soboto pod Gorjance

objavljeno 26.1.2018, kategorija: člani

V okviru 15. kola Lige Nova KBM bo Šentjur gostoval pri novomeški Krki, v športni dvorani Leona Štuklja pa bo tekma v soboto, 27. januarja, ob 19.00.

 

 

Simon Petrov, trener Krke: "Šentjurju se moramo oddolžiti za poraz v prvem delu prvenstva. Imajo novega trenerja in nekaj novih igralcev ter igrajo ponovno dobro košarko. Vseeno moramo take tekme na domačem parketu zmagovati in to moramo v soboto tudi dokazati."

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Krka je favorit jutrišnjega srečanja. V kolikor bomo na Krkino čvrsto igro pod obročema odgovorili na pravi, kakovosten način, se lahko nadejamo priložnosti, da Novomeščane tudi presenetimo. Smo v dobrem ritmu in kar smo dokazali tudi na zadnjih dveh tekmah. Dali bomo vse od sebe in videli, kaj nam bo to prineslo."

 

Krka na lestvici zaseda 5. mesto skupaj z Ilirijo in Šenčurjani, vsi skupaj pa imajo 7 zmag. Šentjurčani, ki so Novomeščane na domačem prizorišču premagali po podaljšku, pa si s Polzelani delijo 8. mesto, vendar imajo Hopsi boljši medsebojni izkupiček.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.