Liga Nova KBM

KK Helios Suns

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

V četrtek z aktualnimi prvaki

objavljeno 31.1.2018, kategorija: člani

Košarkarje Šentjurja v četrtek, 1. februarja, čaka tekma s Petrol Olimpijo. Srečanje se bo v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur začelo ob 18.00. 

 

Šentjur tri tekme pred koncem rednega dela zasedba 8. mesto na lestvici, vendar si uvrstitve v ligo za prvaka za razlikov od "zmajev" še ni priigral. Ravno uspeh proti najbolj trofejni slovenski ekipi vseh časov bi našo člansko ekipo močno približal želeni uvrstitvi. V predzadnjem kolu je sicer na sporedu gostovanje na Polzeli (sobota, 10. 2., ob 19.00), v zadnjem pa domača tekma z Rogaško (torek, 13. 2., ob 18.00)

 

V domači ekipi se bo jutri kot igralec Šentjurja predstavil Žiga Jurček, ki je bil prej član ravno ljubljanskega kluba, z njim pa je uprava sklenila sodelovanje tudi za prihodnji dve sezoni.

 

Goste bo vodil Zoran Martić, ki je pred tremi desetletji igral za Šentjur v takratni drugi republiški ligi - vzhod.

 

Izjavi trenerjev

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "K nam v goste prihaja po mojem mnenju favorit državnega prvenstva. Ljubljančani so v napornem ritmu tekem. To moramo izkoristiti, nadaljevati z igro, ki smo jo prikazali na zadnjih treh srečanjih in ob podpori domače publike poskušati priti do nove zmage."

 

Zoran Martić, trener Petrol Olimpije: "Glede na to, da smo si že zagotovili uvrstitev v drugi del Lige Nova KBM, bomo srečanje v Šentjurju izkoristili predvsem za pripravo na prihodnje tekme v Ligi ABA in Pokalu SPAR."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.