Liga Nova KBM

KK Helios Suns

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Na Polzelo po ligo za prvaka

objavljeno 8.2.2018, kategorija: člani

Košarkarji Šentjurja se bodo v predzadnjem kolu rednega dela Lige Nova KBM v soboto, 10. februarja, ob 19.00 na Polzeli pomerili s Hopsi.

 

Zasedba iz Spodnje Savinjske doline trenutno za Šentjurčani, ki zasedajo 8. mesto, ki še vodi v ligo za prvaka, zaostaja za dve zmagi. Na prvi tekmi so Polzelani v Hruševcu zmagali za 20 točk. V primeru šentjurskega poraza bi v ligo za prvaka vodila domača zmaga na tekmi zadnjega kola z Rogaško. Računica naših fantov je, da si želeno uvrstitev priigrajo že v soboto, kar bo lažje storiti ob bučni podpori s tribun.

 

Boštjan Kuhar, trener Hopsov Polzele: "Tekma je za obe ekipi izredno pomembna, zato vabim naše navijače, da nas v čim večjem številu in čim glasneje podprejo na obračunu proti Šentjurju."

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Za uvrstitev v Ligo za prvaka moramo dobiti eno od zadnjih dveh srečanj rednega dela. Prvo priložnost imamo že na tekmi proti Hopsom. Pričakujemo zelo motiviranega nasprotnika. Če želimo tekmo dobiti, moramo ustaviti njihove prodore pod obroč in omejiti njihov napadalni skok."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.