Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Aplavz na odprti sceni za ekipi do 13 let

objavljeno 4.3.2019, kategorija: mlajše selekcije

Med tekmo z Ilirijo smo imeli čast predstaviti naše mlade uspešne košarkarje in to kar iz dveh ekip.

 

Na igrišče so prišli fantje iz lanske ekipe KK Šentjur Tajfun do 13 let, ki so osvojili 5. mesto v državnem prvenstvu in bili razglašeni za ekipo leta v Občini Šentjur za leto 2018, ob njih pa so bili na parketu tudi tisti, ki so bili člani zasedbe, ki je nedavno v Kopru sodelovala na zaključnem turnirju Mini pokala Spar. Posebno pozornost jim je namenila tudi navijaška skupina Šentjurski vitezi.

 

Čestitke še enkrat vsem zaslužnim za uspeh in upamo, da bo takšnih priložnosti v prihodnje še več!

 

Ekipo leta 2018 (v modrem) so sestavljali: Žiga Čmer Strašek, Maj Dolinšek, Gregor Gazvoda, Luka Gunzek,  Andraž Ivakič, Domen Klasič, Gašper in Miha Kos, Marcel Kroflič, Rok in Žan Majcen, Urban Modic, Tilen Mulej, Nejc Naprudnik, Aljaž Rataj, Jan Zagajšek, Nejc Zajko in trener: Boštjan Kočar.

 

Ekipo na Mini pokalu Spar so sestavljali: Maj Dolinšek, Žan Majcen, Aljaž Rataj in Nejc Zajko, ki so bili tudi del ekipe leta 2018, povsem novi obrazi (v belem) v njej pa so: Nace in Žan Basle, Matija Bohorč, Ažbe Fidler, Teo Kugler, Luka Jevšinek, Jakob Mihevc, Mark Obreza, Domen Senker in trener: Žiga Jug.

 

*foto: Andreja Terbovc

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.