Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Pričenjajo se priprave na 12. prvoligaško sezono; prvi okrepitvi Mladen Primorac in Patrick Rembert

objavljeno 7.8.2011, kategorija: člani

Jutri se bodo košarkarji Šentjurja zbrali na uvodnem treningu pred novo košarkarsko sezono, ki bo zanje že 12. v prvoligaški konkurenci.

Na prvem treningu trener Damjan Novaković pričakuje naslednjo zasedbo: Ivo Držić, Tadej Ferme, Klemen Oset, Anže Pelc, Matic Rošer in Milan Sebič, pridružili pa se jim bodo še nekateri mladinci.

Na treningu bo tudi novi center Mladen Primorac, ki je sklenil triletno pogodbo. 210 cm visok igralec šteje 21 let in je zadnji sezoni igral za hrvaškega A2 ligaš Bosco Zagreb, drugače pa prihaja iz bosansko-hercegovskega mesta Čitluk. V klubu bo tudi tokrat ameriški branilec. Do dogovora z Marcusom Crenshawom, ki je bil v kombinacijah za povratek, ni prišlo, tradicijo odličnih košarkarjev iz ZDA v mestu pod Rifnikom pa bo skušal nadaljevati 22-letni Patrick Rembert (183 cm), ki je zaključil šolanje na univerzi Irvine v Kaliforniji, v Slovenijo pa bo priletel 20. avgusta. Z ostalimi igralci, ki bi morebiti okrepili moštvo, potekajo intenzivni pogovori, v klubskem vodstvu pa upajo, da bodo kadrovanje čimprej zaključili.

Prvo pripravljalno tekmo načrtujejo za ponedeljek, 22. avgusta, ko se bodo v Rogaški Slatini soočili z domžalskim Heliosom. V začetku septembra se bo članska vrsta podala na priprave v Srbijo, kjer bodo odigrali tri pripravljalne tekme.

 

 


*Na fotografiji nova ameriška okrepitev KK Šentjur; foto: UC Irvine

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.