Liga Nova KBM

Šentjur

:

Rogaška

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Dopis mladim košarkarjem

objavljeno 31.5.2020, kategorija: mlajše selekcije

Spoštovani košarkarski podmladek Košarkarskega kluba Šentjur!

 

Športni rezultati so vedno plod vaših osebnih prizadevanj, predanosti trenerjev, volji staršev in organiziranosti kluba. Vsi živimo za skupno idejo in enak cilj. Mladi košarkarji, ki ste del naše družine puščate pomembno sled odličnosti. Vzgajamo vas v duhu, da prepoznate odličnost v obliki številnih obrazov: raven športnih rezultatov, raven splošne kulture, humanosti, prizadevanja, solidarnosti, domoljubja in številnih drugih.

Izredne razmere v zvezi z epidemijo Covid-19 so prizadele vse nas v Republiki Sloveniji. Med številnimi prepovedmi in omejitvami je bilo popolnoma ustavljeno tudi  organizirano športno udejstvovanje, razen individualnega, brez stika z ostalimi. Prepričan sem in verjamem, da ste in še vedno vzdržujete lastno telesno kondicijo z individualno vadbo.  Zaradi primernega spoštovanja navodil Nacionalnega inštituta za javno zdravje epidemija v Sloveniji počasi izveneva, vendar še ni ugasnila. Postopoma se sproščajo ukrepi, tudi v šolah. Vendar obstajajo priporočila in pravila, ki jih je potrebno dosledno spoštovati. Ob skrbni proučitvi teh pravil in ob dejstvu, da so vsa tekmovanja v tekoči sezoni zaključena, da so vaše šolske obveznosti ob zaključku šolskega leta povečane, sem prišel do zaključka, da v KK Šentjur sezono 2019/2020 zaključimo. O tem sem obvestil UO kluba in trenerje, preko tega dopisa tudi vas mladi športniki in spoštovani starši.

Mladi košarkarji, ob tem ukrepu vas pozivam, da ne bodite razočarani! Sprejmite predčasen zaključek sezone kot novo izkušnjo. Najdite moč za uspešen zaključek šolskega leta, za še bolj zdravo življenje in nabiranje moči ob individualnem treningu. V začetku avgusta pa bomo pričeli na polno.

 

predsednik KK Šentjur: Dušan Debenak

<< nazaj


Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.