Liga Nova KBM

Šentjur

:

Rogaška

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Kadetska in U15 A ekipa še brez poraza

objavljeno 7.10.2020, kategorija: mlajše selekcije

Številne tekme mlajših selekcij.

 

V polnem tekmovalnem ritmu so tudi mlajše selekcije KK Šentjur, ki imajo v novi sezoni za sabo že številne tekme.

 

Mladinsko moštvo, kateremu se ni uspelo prebiti skozi kvalifikacije v 1. A SKL, je v 1. B SKL odigralo uvodni krog nove ligaške sezone. Šentjur Tajfun je gostoval v Krškem, kjer so bili gostitelji uspešnejši s 96:72. V nedeljo (20.00) sledi gostovanje v Podčetrtku, kjer bodo nasprotnice Terme Olimia.

 

Kadetska ekipa Šentjur Tajfun je v novi tekmovalni sezoni odigrala tri tekme. Na prav vseh se je veselila zmage. V uvodu v sezono 2. SKL so Šentjurčani v domači dvorani s 74:39 premagali Dravograd A. Zatem so na gostovanju v Mariboru s 101:55 premagali KD Borut Besedić – Čiro. V 3. krogu pa je naša ekipa na vnovični domači tekmi s 110:40 premagala še od Input Nazarje. Šentjur Tajfun bo v soboto (10.00) v 4. krogu gostoval pri zasedbi Dravograd A.

 

Selekcija U15 Šentjur Tajfun A je na dosedanjih treh prvenstvenih tekmah v 1. SKL odigrala tri tekme in vpisala prav toliko zmag. Na prvi tekmi je v Šentjurju s 74:64 ugnala I Team Šentilj, nato na novi domači tekmi, v 2. krogu, s 84:49. Sledilo je gostovanje na Polzeli. Domače Hopse so naši košarkarji premagali s 85:50. V prihodnjem 4. krogu je v nedeljo (11.30) na sporedu gostovanje v Šentilju.

Ekipa U15 Šentjur Tajfun B na zmago v 2. SKL še čaka. Na začetku sezone je naše moštvo dvakrat gostovalo. Janče Ljubljana B so slavile s tesnih 49:46, Ljubljana B z 68:42. V 3. krogu so Šentjurčani prvič igrali v domači dvorani, kjer je gostoval Slovan C. Ta je bil uspešnejši s 77:42. V nedeljo (11.00) bo Šentjur Tajfun B gostil Janče Ljubljana B.

 

V soboto, 17. oktobra bodo z novo sezono začeli tudi košarkarji selekcije U13. Šentjur Tajfun A bo v 1. krogu 1. SKL gostil Miki šport – Konjice. Šentjur Tajfun B se bo v 2. SKL isti dan meril z ekipo Jelša Šmarje.

Zasedba U13 B je medtem odigrala tudi že tekmo mini pokala Špar. V Nazarjah je bil uspešnejši domači Input. V omenjenem tekmovanju se bo Šentjur A v soboto, 24. oktobra, na domačem parketu pomeril s Kolpo.

 

Vsem ekipam želimo, da tudi v novi sezoni maksimalno uživajo v igranju košarke!

 

 

<< nazaj


Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.