Liga Nova KBM

Šentjur

:

Rogaška

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Šentjurčani zavihali rokave

objavljeno 17.8.2021, kategorija: člani

 

Rdeče - beli so v dvorani Hruševec začeli s pripravami na novo tekmovalno sezono. Moštvu, ki je v primerjavi s tistim iz pretekle sezone doživelo številne spremembe, se je predstavil trener Miloš Pešić, ki je na trenerskem stolčku zamenjal Aleša Pipana.

 

Kot smo že poročali, ima ekipa štiri nove obraze.

 

206 centimetrov visoki Thomas Bruce bo v dresu Šentjurja igral na položaju centra. 23 – letni ameriški košarkar je nazadnje igral za Binghamton (NCAA).  28 – letni Američan Patrick James Mcglynn je novi organizator igre Šentjurja. V prejšnji sezoni je igral za Galitos – Barreiro, na Portugalskem.

 

Marko Rikalo v Šentjur prihaja iz KK Bratunac (BiH). 187 centimetrov visoki organizator igre se odlično znajde tudi na položaju »dvojke«. 11. novembra bo dopolnil 27 let. Tim Tomažič je slovenski košarkarski javnosti dobro poznan. V sezoni 2020/2021 je igral za Terme Olimia, pred prihodom v Podčetrtek pa je igral za mariborski Branik, avstrijski UBSC Raiffeisen Graz in laški Zlatorog.

 

<< nazaj


Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.